SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉSI MÓD 

Elküldés előtt, kérlük ellenőrizd le újra a megrendelésed. Csak abban az esetben tudjuk a hibásan megrendelt cikket kicserélni/visszafizetni, amennyiben megrendelésed előtt a méretekről szóló ismertetőt használtad. Amennyiben Budapesten élsz és nem szeretnél szállítási költséget fizetni, kérjük írj nekünk e-mailt és megbeszéljük a személyes találkozó részleteit. Szívesen találkozunk veled Budapest belső kerületeiben bármikor. A fizetés a helyszínen történik, a megrendelt árucikk átvételekor. 

A megrendelésed postai utánvételes úton is elküldhetjük Magyarország területén bárhova, 900,- Ft-ért pólónként. A szállítást és a rendelésed összegét átvételekor, a Magyar Posta alkalmazottjának fizeted ki. 2008 október 17-től az EU területén belülre is szállítunk, a szállítási költsége a megrendelt pólónak kb 5 Euróba kerül. Ha egy pólónál több kerül megrendelésre, a kedvezmény a megrendelt pólók számának arányában növekszik.

A honlapon feltüntetett Euró arak már tartalmazzák a szállítási költséget. A fizetési mód egyenlőre csak a Paypal rendszeren keresztül működik, de igyekszünk mielőbb bővíteni a lehetőségeket. A szállításról szóló igazolással együtt küldünk Neked egy számlát is azokkal az adatokkal, ahol az összeget be kell fizetned. Abban az esetben tudjuk elküldeni a megrendelésed, amennyiben a befizetett összeg hozzánk megérkezik.

Amennyiben az EU területén kívül élsz és rendelni szeretnél, kérjük lépj kapcsolatba velünk (e-mailen); a fizetési mód az EU területén kívül csak a Paypal rendszeren keresztül lehetséges. Nem ajánljuk, hogy készpénzt küldj nekünk postai úton; sokkal egyszerűbb és biztonságosabb ha nyitsz egy Paypal számlát. A megrendelt pólód kb 2 nap alatt készül el, de néha előfordulhat, hogy később tudjuk küldeni az esetleges nagyobb méret / más szín(ek) miatt. Amennyiben két napnál hosszabb a pólód elkészülési / elküldési ideje, értesítünk! Magyarország területén belül a szállítmányt 3 munkanap alatt, az EU területén belül 10 munkanap alatt, az EU területén kívül 21 munkanap a szállítási idő. Amennyiben a megrendelt árú, nem érkezik meg időben, kérünk értesíts minket és mindent megteszünk annak érdekében, hogy mielőbb kézhez vedd! Kérjük vedd figyelembe, hogy minden postai útánvét után, egy példányt mi is megkapunk, az elveszett megrendelésekért felelősséget nem vállalunk! (csak abban az esetben ha a küldemény biztosító által, biztosítva van!) Ilyen eset eddig még soha nem fordult elő, de sajnos bármikor előfordulhat!

VISSZTÉRÍTÉSI FELTÉTELEK 

A mi célunk a 100%-os ügyfél elégedettség, minden egyes pólónk egy három lépéses minőségi kontroll folyamaton megy keresztül, mielőtt kiküldésre kerülne! Bízunk benne, hogy neked se lesz okod visszaküldeni a megrendelésed (csak abban az esetben ha rossz színt, méretet, vagy eltérő grafikát küldtünk a megrendelttől), ha mégis, akkor garantáljuk az árú azonnali cseréjét vagy visszatérítjük az összeget! Kérjük ne feledd, hogyha nem kérsz biztosítást a küldeményre és a megrendelt árú menet közben megsérül, minket semmilyen felelősség nem terhel; a szállítmányozó cég az, aki felelősségre vonható. Ha azért küldessz vissza egy pólót, mert a megrendelés elküldése után meggondoltad magad a színt vagy a méretet illetően, sajnos nem áll módunkban visszafogadni. Biztonsági okokból, kérünk ellenőrizd a megadott paramétereket, mielőtt véglegesítenéd a megrendelésed. A későbbiekben a hibákat korrigálni nem tudjuk! 

VÁSÁRLÁS UTÁN 

Azt javasoljuk, hogy a pólót kifordítva és max 40° - on mosd. Centrifugálás esetén figyelj arra, hogy max 800-as fordulatszámon tedd. Sose vasald a matricázott felületet, ha azt szeretnéd, hogy a minősége ne romoljon! Abban az esetben tudod kivasalni a teljes pólót, amennyiben kifordítva, alacsony hőfokon teszed. Nem számíthatsz garanciára részünkről, ha a fent leírtakat nem tartod be. Bízunk benne, hogy legalább annyira szereted viselni a megrendelt pólódat, mint amennyire mi szeretjük Neked kézzel elkészíteni azt. Reméljük nem bántad meg, hogy tőlünk rendeltél és a továbbiakban is igénybe veszed szolgáltatásunkat, akár a barátaiddal együtt! 

PANASZOD VAN? 

Amennyiben nem vagy elégedett, kérjük küldd el panaszodat az alábbi e-mail címre: us@polod.net A Te elégedettséged érdekében, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy korrigáljuk az esetleges hibát. 

VISSZAJELZÉS 

értékeljük a hozzászólásod szolgáltatásaink minőségéről, a honlapról és nem utolsó sorban a pólókról. Ezt megteheted az alábbi e-mail címen us@polod.net vagy a honlapon található elektronikus űrlapon. 

EGYÉB INFO

Kik vagyunk? 
Egy olyan nemzetközi cég vagyunk, aki egyesíti a különböző nemzeti és kúlturális tapasztalatokat, ahhoz, hogy egy válogatott design palettával tudjunk Neked kedveskedni. 

Hogy Csináljuk? 
Egy olyan odaadó design csapattal rendelkezünk, akik el vannak zárva a nagyvilágtól csak azért, hogy megalkossák Neked a legviccesebb és legbizarrabb pólókat. Ritkán, szigorú felügyelet alatt, kiengedjük őket a bezártság kötelékéből, hogy ihletet merítsenek a körülöttük forgo nagyvilágból. Ezt a saját biztonságuk érdekében tesszük, mivel a túl sok külső inger megzavarhatja őket az alkotásban. Ez dramatikus változásokat okozna az egészségi állapotukban és elapadna a géniuszi ihlet, aminek köszönhetően ezeket a nagyszerű pólókat viseled! Rendelkezünk még egy zseniális marketing csapattal, akinek a tendenciája az, hogy mindenből az extrémet hozza ki! Ha mégis lenne olyan egyedi ötleted ami segítheti munkánkat promóciós illetve hirdetések terén, ne hezitálj: hozd tudomásunkra! A véleményed fontos számunkra! ötleteidet, hozzászólásaidat ide várjuk: us@polod.net vagy használd a honlapon lévő elektronikus űrlapot!

Több modellre van szükségünk?

Szeretjük a modelljeinket és ők mindig is részei lesznek az életünknek, de nyitottak vagyunk az újra, mindig örülünk az új tehetségeknek. Amennyiben ez felkeltette érdeklődésed, kérlek írj nekünk a us@polod.net: re vagy a honlapon található elektronikus űrlapra. Nagyon jól érezzük magunkat a fotózások alkalmával; amennyiben látnál minket a városban, lépj kapcsolatban velünk. Sose lehet tudni, talán szerencsés leszel és megajándékozunk egy pólóval